LIGA ENDESA
Esports 17/05/2015

La Penya fa festa grossa contra l'UCAM i assegura una plaça als play-off (77-54)

L'equip de Salva Maldonado juga dos primers quarts fantàstics i ocupa la sisena posició

Clevin Hannah, intentant superar Raulzinho Neto (UCAM)

BadalonaEl Joventut jugarà els play-off pel títol després de derrotar l'UCAM Múrcia a l'Olímpic de Badalona per un clar (77-54). Dos primers quarts molts encertats dels homes de Salva Maldonado han deixat gairebé sentenciat el partit, malgrat la tímida reacció dels visitant en el tercer quart. Ara, la Penya ocupa la sisena posició amb opcions de fer-se amb la cinquena plaça final si el València falla en la darrera jornada.

Dues esmaixades consecutives d’Albert Miralles han aixecat el public de l'Olímpic en un primer quart en que la defensa catalana ha ofert una gran actuació (18-10 al final del primer quart). Al segon, Savané ha seguit imposant el seu joc, amb un tap. La Penya, mica en mica, s'ha animat en atac amb els primers triplets i una cistella espectacular de Clevin Hannah en el darrer segon del quart (36-22).

En el tercer quart, els visitant, intentant entrar al play-off, han defensat de forma més agressiva, situant-se a 9 punts, però els homes de Salva Maldonado s'han deixat guiar per Vidal i Nacho Llovet per posar les coses al seu lloc. Sense patir pel resultat en cap moment, els verd-i-negres s’han sentit molt còmodes en atac, confirmant el retorn als play-off després de sis anys d’absència.