Publicitat
Publicitat

ACB

El vídeo amb la seva locució ha estat una revolució a internet

El locutor més famós de l'ACB torna aquest diumenge a la càrrega

Óscar Cuesta, el català que s'ha fet popular per la narració dels darrers segons del partit entre l’Unicaja i el Reial Madrid, locutarà l'encontre del DKV Joventut

Óscar Cuesta, el locutor més famós de l'ACB, torna aquest diumenge (18.45 hores) a la càrrega amb la narració a ACB360 del partit que disputaran el DKV Joventut i el Meridiano Alacant.

El vídeo d’aquest jove català amb la narració dels darrers segons del partit entre l’Unicaja i el Reial Madrid s’ha fet molt popular a internet i moltes televisions estatals l’han reproduït en les darreres hores. De fet, Óscar Cuesta fins i tot va ser entrevistat per Patricia Conde al programa Sé lo que hicistéis... (La Sexta). A més, la seva locució va sortir a l'APM?.

“Només havia de narrar la jugada, però no tenia veu i em va sortir de dins posar-me a riure perquè em trobava en un estat d’histèria i amb un excés d’eufòria pel que acabava de viure”, explica Cuesta en una entrevista en vídeo a la pàgina web de la Lliga ACB.

“El boom de la locució és una bogeria, una cosa impensable. En cap moment podia pensar-ho”, explica el genial Óscar Cuesta, que dimarts va ser entrevistat pels aficionats.

Segons Cuesta, “el més important és narrar i aconseguir fer partícip amb una mica més de caliu una persona que està al davant d’una pantalla impersonal de l’ordinador”.

Tot i que col·labora en diferents mitjans de comunicació relacionats amb el bàsquet, Óscar Cuesta no es guanya la vida professionalment amb el periodisme esportiu sinó que treballa en un hospital.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT