Bàsquet - Lliga Endesa
Esports Bàsquet 06/03/2020

La Penya i l'Unicaja viuen un 'déjà-vu' a Badalona

Els dos equips es van enfrontar dimecres en el mateix escenari

i
àlex Gozalbo
1 min
Tony Wroten

BadalonaEl Joventut Badalona s'enfrontarà aquest dissabte (20.30 hores, Movistar) a l'Unicaja al Palau Olímpic. La Penya i l'equip malagueny ja es van enfrontar dimecres en un partit d'Eurocup que va finalitzar amb victòria verd-i-negra (101-86). "Podem ser millors en l'àmbit personal, hem de defensar millor les seves individualitats, i també podem tornar a fer les coses bé que vam fer dimecres, que van ser moltes. Els dos conjunts ens coneixem molt, tot i que hi haurà jugadors nous a tots dos equips. Nosaltres esperem que Alen Omic i Tony Wroten, que no van poder jugar dimecres, ens puguin ajudar", opina Carles Duran.

"En els últims partits de l'ACB, el pavelló ha estat ple, i ara tenim el repte de tornar a guanyar a casa davant de la nostra gent. Amb l'Olímpic ple, tot és més fàcil", recorda l'entrenador de la Penya. "És un equip amb molt de talent ofensiu, i nosaltres haurem d'intentar frenar-los sent agressius en defensa, sense permetre que se sentin còmodes llançant de tres i en transicions, i intentar controlar el rebot defensiu", argumenta Xabi López-Arostegui.

Partit important al Nou Congost

El Baxi Manresa, per la seva banda, rebrà el Coosur Reial Betis (18 hores, Movistar) al Nou Congost. Tot i la seva difícil classificació, el rival andalús arriba al partit en una bona dinàmica gràcies a les incorporacions de Jerome Jordan i Erick Green. "Des que vam jugar contra el Betis han guanyat molts partits, estan en el millor moment de la temporada. Han fet les incorporacions de Green, un jugador top, i Jerome Jordan. Ara mateix és un equip que està guanyant. És un partit que haurem de jugar molt bé per tirar-lo endavant", adverteix Pedro Martínez.

stats