Lliga Endesa

L'Herbalife Gran Canària posa a prova el MoraBanc Andorra

L'equip que entrena Joan Peñarroya vol oblidar aquest dissabte (21 hores) la derrota de Manresa i aconseguir el seu segon triomf a la Lliga Endesa

El MoraBanc Andorra rep aquest dissabte (21 hores) l'Herbalife Gran Canària. L'equip que entrena Joan Peñarroya vol oblidar la derrota de Manresa i aconseguir el seu segon triomf a la Lliga Endesa. "Cal saber qui som, el nostre esperit i la nostra competitivitat ha de ser la màxima. També cal saber contra qui juguem i quin és el nostre paper a la competició. Tenim un rival que és d’una gran entitat. Si fem les coses bé, tindrem opció de guanyar", diu el tècnic.

Els dos equips empaten a la classificació amb un triomf i tres derrotes. Víctor Sada serà sotmès aquest dissabte a unes proves mèdiques, però la seva participació és poc probable.

"Tenim confiança. Creiem que ho podem fer millor que a Manresa. Si millorem les errades, tindrem oportunitat de guanyar aquest partit a casa. Per a tots els equips és important guanyar a casa. Ens trobem més còmodes", opina Kaloyan Ivanov.

Més continguts de