LLIGA ENDESA
Esports Bàsquet 29/09/2012

El Barça Regal debuta contra un Blancos de Rueda Valladolid sense Othello Hunter

Xavi Pascual no podrà comptar aquest diumenge (12.30 hores, Esport 3) amb Joan Carles Navarro (lesionat) ni amb Sarunas Jasikevicius (descartat)

àlex Gozalbo
1 min
Xavi Pascual, a Badalona

BarcelonaEl Barça Regal, vigent campió de la Lliga Endesa, debuta aquest diumenge (12.30 hores, Esport 3) contra el Blancos de Rueda Valladolid. L'equip blaugrana, que aquest divendres va presentar el seu nou projecte, no podrà comptar amb Joan Carles Navarro, que té previst començar a entrenar-se la pròxima setmana amb els seus companys.

Roberto González, entrenador del Blancos de Rueda Valladolid, no podrà comptar amb el pivot Othello Hunter, baixa important per a un dels equips amb un pressupost més baix de la categoria.

Xavi Pascual, que tan sols ha perdut 36 dels 155 partits que ha dirigit a la Lliga Endesa, ha descartar Sarunas Jasikevicius per al debut al Palau Blaugrana. Tot i que el club es va comprometre a explicar una reestructuració del sistema d'abonaments a finals de la temporada passada, els aficionats encara no coneixen les novetats. "Hem fet una anàlisi profunda i al final de temporada explicarem les mesures", va dir Joan Bladé el passat 5 de juny.

El Barça Regal té previst posar a la venda entrades més econòmiques.

stats