Eurolliga
Esports Bàsquet 25/04/2013

El Barça Regal i el Panathinaikòs es juguen el passaport per a la 'final four' de Londres

Xavi Pascual recupera aquest dijous (21 hores, Esport3 i Teledeporte) Joan Carles Navarro i Sarunas Jasikevicius per disputar el cinquè i definitiu partit dels quarts de final de l'Eurolliga

àlex Gozalbo
1 min
Víctor Sada i Marcelinho Huertas

BarcelonaEl Barça Regal i el Panathinaikòs jugaran aquest dijous (21 hores, Esport3 i Teledeporte) el cinquè i definitiu partit dels quarts de final de l'Eurolliga. El guanyador disputarà les semifinals de la 'final four' de Londres contra el Reial Madrid.

"Si ens falta alguna cosa ens ho donaran els aficionats. Hem treballat tot l'any per jugar-nos el partit decisiu a casa i esperem el Palau Blaugrana de les grans ocasions, que ens ajudi, que estigui ple i disposat a donar suport des del primer minut", diu Xavi Pascual. El tècnic recupera Joan Carles Navarro i Sarunas Jasikevicius, que diumenge van descansar contra l'Asefa Estudiantes. "En els moments importants el públic respon. Té un paper important i ens ajudarà molt", afegeix Marcelinho Huertas.

El Barça Regal s'ha fet amb el triomf en 10 dels 11 partits jugats a cara o creu al Palau Blaugrana. "Respiro la sensació que ja hem fet el més difícil, però el més difícil és tancar la sèrie. Seran uns quaranta minuts molt durs i haurem de mantenir el nerviosisme", adverteix Xavi Pascual.

stats