Lliga Endesa
Esports Bàsquet 16/05/2013

El Fiatc Joventut mesura la depressió del Reial Madrid

Rudy Fernández s'estrena aquest dijous (21 hores, Esport3) a l'Olímpic de Badalona com a jugador visitant

àlex Gozalbo
1 min

BadalonaJa sense opcions de classificar-se per disputar el 'play-off' de la Lliga Endesa, el Fiatc Joventut rep aquest dijous (21 hores, Esport3) el Reial Madrid. El partit, l'últim que la Penya jugarà a casa aquesta temporada, serà el primer de Rudy Fernández a l'Olímpic de Badalona. L'equip blanc suma 14 victòries en 16 partits com a visitant i, si marxa de Badalona amb el triomf, aconseguirà el seu rècord a la història de la competició.

"No crec que hi hagi una formula màgica per guanyar el Madrid. És un equip amb molt poder ofensiu. Han perdut molt pocs partits al llarg de l'any i això demostra que és el millor equip de la Lliga Endesa", assegura Salva Maldonado. El tècnic, que podrà comptar amb tots els seus jugadors, no espera un rival abatut per la decepció de Londres, on es va deixar remuntar 17 punts a la final. "No sé com estaran, però no espero un Madrid afectat sinó tot el contrari. L'equip té l'objectiu de guanyar la Lliga i voldran agafar una bona forma, així que espero que vinguin al 100%. Nosaltres intentarem compensar el desavantatge que tenim en el físic i la tècnica", afegeix l'entrenador verd-i-negre.

La 'final four' de Londres ha augmentat els dubtes d'un Reial Madrid que té problemes per competir quan el partit es complica. "El nostre objectiu és intentar esborrar el partit contra l'Olympiacos quan abans millor i centrar-nos en la Lliga Endesa", assegura Pablo Laso, tècnic del conjunt blanc.

stats