Bàsquet - Lliga Endesa
Esports Bàsquet 04/10/2019

La Penya, amb ganes d'estrenar-se contra el San Pablo Burgos

Carles Duran espera recuperar Nikos Zisis i Luke Harangody

i
àlex Gozalbo
1 min
Neno Dimitrijevic

BadalonaEl Joventut Badalona rebrà aquest dissabte (20.30 hores, Movistar) el San Pablo Burgos al Palau Olímpic amb l’objectiu d’aconseguir la primera victòria de la temporada. La participació de Luke Harangody, amb una elongació muscular al quàdriceps de la cama dreta, i Nikos Zisis, amb un quadre víric, és dubtosa, i a més Carles Duran no podrà comptar amb Xabi López-Arostegui, amb un petit trencament a l’adductor esquerre; Conor Morgan, amb una lleu inflamació a la cara interna del genoll esquerre, i Shawn Dawson, que segueix recuperant-se de la seva lesió.

"Jugar dos partits per setmana és nou per a la majoria de nosaltres, tot i que és positiu compaginar dues competicions perquè ens permet girar full ràpidament. Després d’haver jugat a Europa ara ens hem de concentrar en l’enfrontament contra el San Pablo Burgos, que és importantíssim per a nosaltres", diu Neno Dimitrijevic, base de l'equip verd-i-negre. La Penya ha perdut els dos partits inicials de la Lliga Endesa. "Aconseguir el primer triomf és molt important. Vam començar la competició contra un dels millors equips d’Europa, el Reial Madrid, i amb un partit difícil a Sevilla contra el Coosur Reial Betis. A més, fins ara ens han faltat jugadors clau, però no és una excusa. Volem competir com ho vam fer dimecres a França", opina el base macedoni.

El San Pablo Burgos, en canvi, arriba invicte a Badalona. L'equip entrenat per Joan Peñarroya s'ha imposat al Montakit Fuenlabrada i al Baxi Manresa. "És un equip que ha construït una bona plantilla amb molts jugadors nous. Haurem de competir els 40 minuts i intentar guanyar a l’Olímpic davant de la nostra gent", diu Dimitrijevic.

stats