Lliga Catalana ACB
Esports Bàsquet 08/10/2013

La Lliga Catalana ACB s'obre amb un Fiatc Joventut-La Bruixa d'Or Manresa

Els dos equips disputaran aquest dimecres (21 hores, Esport3) la semifinal a Girona

àlex Gozalbo
1 min

BarcelonaEl Fiatc Joventut i La Bruixa d'Or Manresa disputaran aquest dimecres (21 hores, Esport3) la semifinal de la Lliga Catalana ACB a Girona, i el guanyador jugarà aquest dijous la final contra el Barça. L'enfrontament serà un assaig del partit amb el qual els dos equips, encara en fase de construcció, obriran aquest diumenge la Lliga Endesa.

La Penya, que presenta cinc novetats respecte a la temporada passada, busca la seva setena presència consecutiva a una final a la qual no falta des de l'any 2007. L'equip que entrena Salva Maldonado es va imposar al de Borja Comenge en un partit amistós jugat aquesta pretemporada (58-87).

"Arribem prou preparats i afortunadament amb tota la plantilla a punt per començar la temporada oficial. Serà un partit difícil i competitiu, que ens ve fantàstic. Volem saber en quin nivell estem, és un bon test per veure fins a quin punt hem millorat. És un partit important i motivant per a nosaltres, la millor notícia és que tenim tots els jugadors a disposició", diu Borja Comenge.

El Teatre Municipal de Girona ha estat aquest dimarts l'escenari de la presentació oficial de les Regal Lligues Nacionals Catalanes 2013 organitzades per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ).

stats