Copa del Rei
Esports Bàsquet 13/01/2013

Així serà el sorteig de la Copa del Rei de bàsquet

El Barça Regal s'enfrontarà al Reial Madrid, el Caja Laboral, el València Basket o l'Herbalife Gran Canària als quarts de final

àlex Gozalbo
1 min
Presentació de la Copa del Rei ACB

BarcelonaEl sorteig de la fase final de la Copa del Rei se celebrarà aquest dilluns (12 hores) a la catedral de Santa Maria de Vitòria. El Barça Regal, que com a setè classificat de la Lliga Endesa no és cap de sèrie, s'enfrontarà al Reial Madrid, el Caja Laboral, el València Basket o l'Herbalife Gran Canària als quarts de final.

L'equip blaugrana enviarà Marcelinho Huertas al sorteig, ja que prefereix que Joan Carles Navarro, al qual l'ACB sempre reclama per a aquest tipus d'actes, continuï el tractament per facilitar-li la recuperació. El capità es va fer contra l'Olympiacos una ruptura fibril·lar al bíceps femoral distal de la cama dreta.

Una de les novetats del sorteig és que a les semifinals no hi ha caps de sèrie i qualsevol encreuament és possible. A més, el Reial Madrid, com a líder de la classificació de la Lliga Endesa, tindrà el privilegi de jugar el seu partit de quarts de final en dijous. Martín Fiz, campió del món de marató, i Maider Unda, lluitadora que va aconseguir la medalla de bronze als Jocs Olímpics de Londres, seran les dues mans innocents del sorteig.

stats