Júnior
Esports Bàsquet 03/01/2013

Mario Hezonja, reclam de luxe del Torneig Internacional Júnior Ciutat de l'Hospitalet

El jugador del Barça Regal és la gran estrella del campionat, que es disputarà entre aquest divendres i aquest diumenge

àlex Gozalbo
1 min
Pista en què es disputarà el torneig

L'HospitaletMario Hezonja, jugador del Barça Regal que ja ha debutat amb el primer equip, és el gran reclam del Torneig Internacional Júnior Ciutat de l'Hospitalet, que es disputarà entre aquest divendres i aquest diumenge. Algunes franquícies de la NBA seguiran de ben a prop el jove croat, que habitualment competeix a l'Adecco Or.

L'equip blaugrana, que també ha convocat el cadet Stefan Peno, comparteix grup amb el Reial Madrid, el Maccabi Teddy Tel Aviv i el Zemsania CB L'Hospitalet. El Fiatc Joventut, per la seva banda, haurà d'enfrontar-se al Cajasol, l'Olimpija de Ljubljana i el KK Split. El campió d'aquest torneig participarà en la fase final de la 'final four' de Londres.

El club organitzador ha posat en marxa un sistema de micromecenatge per intentar assegurar la viabilitat econòmica de la competició, que aquest any arriba a la 34a edició. A més, el CB L'Hospitalet ha aconseguit que algunes de les actuals estrelles de la NBA que han passat pel torneig explicitin el seu suport a la competició.

stats