LLIGA DE CAMPIONS
Esports Bàsquet 29/04/2013

Kobe Bryant: "Orgullós de Jason Collins. No ofeguis allò que ets per la ignorància dels altres"

Bill Clinton, David Stern o Pau Gasol també han donat suport a Collins després que aquest hagi dit en una entrevista a 'Sports Illustrated' que és gai

Ara
1 min
Kobe Bryant

BarcelonaDesprés que aquest mateix dilluns el veterà jugador de la NBA Jason Collins hagi dit que és homosexual, hi hagut moltes reaccions donant suport al nord-americà. L'estrella de la NBA Kobe Bryant ha volgut donar suport a Collins: "Orgullós de Jason Collins. No ofeguis allò que ets per la ignorància dels altres", aquest ha sigut el missatge que ha escrit Bryant a través de Twitter.

Relacionat amb el món de la política, l'expresident Bill Clinton ha expressat que "és molt important per a l'esport professional americà", i ha demanat el suport de la premsa, els aficionats i els companys del jugador. Segons Clinton, "Collins s'ha guanyat el respecte" de tots ells.

La seva filla, Chelsea Clinton, que va ser companya de Collins a la Universitat de Stanford, també ha volgut enviar-li un missatge: "Molt orgullosa del meu amic Jason Collins per haver tingut la força i el valor de ser el primer jugador obertament gai de la NBA", ha dit a través de Twitter.

Dins el món de l'esport, el comissionat de la NBA David Stern ha emès un comunicat dient: "Jason ha sigut un jugador i un company molt respectat durant la seva carrera i ens sentim orgullosos que hagi assumit un paper de líder en aquest assumpte tan important".

Altres jugadors de la NBA com Steve Nash o exjugadors com Baron Davis també han volgut elogiar la valentia de Collins.

stats