Lliga Endesa
Esports 25/06/2013

Regal no continuarà com a patrocinador de la secció de bàsquet del Barça

El club busca un espònsor unitari per a les seves seccions professionals, i si no el troba cedirà l'espai a una entitat solidària

àlex Gozalbo
1 min

BarcelonaLa secció de bàsquet del Barça i Regal han arribat a un acord per tal de no renovar el contracte de patrocini que els unia des de la temporada 2008-09.

Mentre no abandona la recerca d'un espònsor unitari per a les seccions ni les negociacions individuals amb els que ja té, el Barça estudia la possibilitat de cedir el cognom dels seus equips de bàsquet, handbol, futbol sala i hoquei patins, així com l'espai central de les seves respectives samarretes, a una entitat solidària.

El Barça encara no comercialitza les samarretes de les seccions per a la pròxima temporada.

"Agraïm a Regal el seu suport durant els anys que ha durat la col·laboració amb la nostra secció de bàsquet i els desitgem molta sort en el futur", ha dit Sandro Rosell, president del Barça. Per la seva banda, Pablo Robles, director de Regal, ha afegit que "estem orgullosos d’haver acompanyat un dels grans del bàsquet europeu durant aquests cinc anys de triomfs. Fem un balanç realment satisfactori de la cordial relació mantinguda amb el Barça i dels resultats obtinguts. No obstant això, Regal inicia ara altres estratègies de visibilitat de marca per seguir estant a prop dels nostres clients a Catalunya".

stats