Bàsquet
Esports Bàsquet 08/08/2011

Scariolo descarta Xavi Rey i Rafa Martínez per l'Eurobàsquet de Lituània

Els dos jugadors catalans cauen de la llista, mentre que Scariolo ha valorat molt positivament l'aclimatació del nouvingut Serge Ibaka i el progrés de la selecció

Redacció
1 min
Sergio Scariolo.

BarcelonaEl seleccionador espanyol de bàsquet, Sergio Scariolo, ha fet caure el pivot del Gran Canaria Xavi Rey i l'escorta del Power Electronics Rafa Martínez de la llista de preseleccionats per disputar l'Europeu de Bàsquet a Lituània del proper mes de setembre.

Scariolo ha explicat que "per empenta i fins i tot per rendiment, tots es mereixen seguir, però s'han de prendre decisisions i progressar". De totes maneres, ha anunciat que els dos jugadors catalans participaran a l'amistós que la selecció jugarà demà contra França a Almeria.

El seleccionador ha explicat que, tot i descartar-los, vol que "fins l'últim dia formin part de l'equip en certa manera" i que, per això, Rey i Martínez estaran constantment en contacte amb l'equip tècnic, i que "rebran constantment l'actualització del programa de l'equip tàctic".

Per a la llista definitiva, Scariolo encara haurà de descartar un jugador més, i ha explicat que la decisió es prendrà "en funció de les necessitats de l'equip".

Pel que fa a la concentració de l'equip, el tècnic l'ha qualificada de "molt satisfactòria" i ha apuntat que, amb la incorporació de nous jugadors, el joc "ha variat força".

I sobre el progrés d'aclimatació de Serge Ibaka, Scariolo ha comentat que "va bé", i que "el seu desig de ser a l'equip, de relacionar-se amb els altres i d'entrar d'una forma humil però determinada" li ha "agradat molt".

stats