Copa del Rei ACB 2015
Esports Bàsquet 19/01/2015

L'Herbalife Gran Canària i el València Basket, rivals del Fiatc Joventut i el Barça a la Copa del Rei

La competició se celebrarà a Las Palmas de Gran Canària del 19 al 22 de febrer

àlex Gozalbo
1 min
Els representants dels vuit equips / @ACBCOM

BarcelonaAquest dilluns s'ha celebrat el sorteig de la Copa del Rei de bàsquet, una competició que se celebrarà a Las Palmas de Gran Canària del 19 al 22 de febrer. El Fiatc Joventut jugarà els quarts de final contra l'Herbalife Gran Canària i el Barça, contra el València Basket.

La Penya va superar l'Herbalife Gran Canària el passat mes de desembre (81-79). "El nostre premi és jugar la Copa del Rei. Nosaltres intentarem ser competitius", ha opinat Jordi Villacampa. El guanyador d'aquesta eliminatòria jugarà contra el vencedor del partit que enfrontarà el Reial Madrid, vigent campió, amb el CAI Saragossa.

El Barça i el València Basket es van enfrontar el passat mes de novembre, amb triomf de l'equip culer (76-57). "El València Basket és el pitjor rival que ens podia tocar", ha dit Joan Creus. El guanyador d'aquesta eliminatòria jugarà contra el vencedor del partit que enfrontarà l'Unicaja amb el Bilbao Basket.

"El format de la Copa del Rei no dóna peu a errades. El que es despista queda fora", ha dit Francisco Roca, president executiu de l'ACB.

stats