L'Spar Citylift Girona exhibeix fermesa contra el Cadí La Seu (71-56)

Galleda d'aigua freda per a l'Snatt's Femení Sant Adrià (65-68)

i
Una imatge del partit

BarcelonaEl líder de la Lliga Dia s'ha endut el duel català i ja acumula 13 victòries consecutives. L'Spar Citylift Girona ha gestionat amb fermesa el partit contra un combatiu Cadí La Seu (71-56). Les locals han recuperat Shay Murphy i Bea Sánchez en una tarda en què Núria Martínez s'ha quedat a un pam del triple doble, ja que ha sumat 8 punts, 8 assistències i 6 rebots. Entre les visitants ha destacat Georgina Bahí, amb 15 punts i 5 rebots.

Després d'un primer quart igualat (19-15), l'equip local ha trencat el partit amb un bon segon període (41-25). Tot i els esforços del Cadí La Seu, l'Spar Citylift Girona ha sabut gestionar la diferència de punts durant una segona meitat, en què no ha abandonat la concentració.

L'Snatt's Femení Sant Adrià ha perdut un partit contra l'Embutidos Pajariel Bembibre PDM (65-68), un rival directe en la lluita per evitar el descens. Aina Ayuso ha fallat un triple que hauria enviat l'enfrontament a la pròrroga. Mariam Coulibaly, que ha sumat 15 punts i 15 rebots, ha tornat a ser la jugadora local més destacada.