Bàsquet - Eurolliga Femenina
Esports Bàsquet 18/03/2021

L’Spar Girona somia amb un bitllet per a la ‘final four’

i
Àlex Gozalbo
1 min
Laia Palau, pels passadissos del pavelló de Würzburg

BarcelonaL’Spar Girona intentarà accentuar aquest divendres (19 h, Esport3 i Teledeporte) la seva defensa per buscar una victòria per més de vuit punts de diferència contra el Perfumerías Avenida que li permeti disputar la final four de l’Eurolliga Femenina per primera vegada a la seva història. El partit de tornada de l’eliminatòria de quarts de final es tornarà a disputar a Salamanca, on FIBA Europa ha ubicat una de les bombolles de classificació. L’enfrontament es jugarà, de nou, amb una quantitat d’aficionats limitada a les graderies.

Alfred Julbe no sap si podrà comptar amb Adaora Elonu. “Hem de millorar molt perquè ara ja no es tracta només de guanyar el partit, sinó que ho hem de fer de més de vuit punts de diferència”, analitza el tècnic d’un Spar Girona obligat a capgirar el 66-74 de dimecres per no quedar eliminat. “Si agafem com a referència el primer partit, són molts els aspectes del joc que hem de millorar: la defensa, el rebot, la circulació de pilota i, sobretot, l’encert en el llançament” argumenta.

Millorar la selecció de tir

Un dels reptes de l’Spar Girona és millorar la selecció de tir. Les jugadores de l’equip català van fallar 37 dels 64 llançaments que van intentar durant un partit d’anada en què la defensa del conjunt entrenat per Roberto Íñiguez va aconseguir el seu objectiu.

stats