BÀSQUET
Esports Bàsquet 12/08/2019

Thomas Heurtel estarà cinc mesos de baixa

El base del Barça ha passat pel quiròfan després de lesionar-se amb la selecció de França

i
àlex Gozalbo
2 min
Thomas Heurtel

BarcelonaThomas Heurtel, base del Barça de bàsquet, ha sigut intervingut aquest dilluns a França d'una ruptura parcial del tendó rotular del genoll esquerre. El director de joc es va lesionar durant la concentració de la selecció francesa per preparar la Copa del Món, que es disputarà a la Xina. La intervenció quirúrgica s'ha fet amb la presència i la supervisió dels serveis mèdics del club blaugrana. El Barça ha informat de cinc mesos de baixa.

Patrick Beesley, mànager general de la selecció francesa, i Vincent Collet, entrenador, van decidir convocar Élie Okobo i no Léo Westermann per ocupar el lloc d'Heurtel. La seva baixa alterarà, a més, el rol de Frank Ntilikina, jugador dels New York Knicks.

Quentin Goulmy,  Juani Marcos i El Hadji Omar

El filial, en marxa

El filial, en marxa

El Barça haurà de decidir si fitxa algú per suplir la baixa temporal de Thomas Heurtel o si augmenta els minuts de Pau Ribas en la posició de base per complementar l'aportació de Kevin Pangos. Després de marxar Pol Figueras a l'Ourense, el planter tan sols ofereix la possibilitat de Leandro Bolmaro, un director de joc argentí que ja apareix a les prediccions del 'draft' de la NBA. Juani Marcos, El Hadji Omar i Adrián Rodríguez, els altres bases del filial, tot just acaben d'aterrar a un Barça B que aquest dilluns ha començat els entrenaments.

"Estic molt content perquè molts dels jugadors han decidir venir aquí no perquè sigui el Barça sinó perquè fem les coses d'una manera que els agrada. Això m'enorgulleix. El nostre objectiu és anar coneixent els jugadors joves i anar incorporant alguns júniors. A més, hem de preparar els jugadors perquè ajudin el primer equip quan comenci la pretemporada", ha explicat Diego Ocampo, entrenador del filial blaugrana. El tècnic ha recordat que la LEB Plata és una categoria molt dura. "És una competició molt exigent que té jugadors amb experiència. Ser l'equip més jove és un repte per a nosaltres. L'objectiu és que els jugadors millorin, siguin competitius i aprenguin a jugar en equip. També ens importa que estudiïn", ha opinat.

stats