Lliga Endesa
Esports 18/06/2013

Xavi Pascual: "El partit de Madrid és una final dins d'una final"

L'entrenador del Barça Regal no descarta la presència de Joan Carles Navarro

àlex Gozalbo
1 min

BarcelonaEl Reial Madrid i el Barça Regal es juguen aquest dimecres (22 hores, TV3 i La 1) el títol de la Lliga Endesa. "El partit de Madrid és una final dins d'una final. És un repte dels més difícils que hem pogut viure. Som coneixedors de la dificultat, però tenim il·lusió", ha dit. "Nosaltres ens preocupem de les coses que podem controlar i millorar. El control de les emocions és definitiu. La final la guanyarà l'equip que mentalment sigui més fort", ha recordat.

"Joan Carles Navarro té una petita ruptura i això és limitant. Aprofitarem les nostres opcions perquè ens pugui ajudar. Si ho pot fer, ho farà amb limitacions", ha explicat. "Pensar que hem fet més del que podíem fer ens faria dèbils", ha apuntat.

"Els dos equips tenim pressió i és normal que hi pugui haver protestes", ha analitzat el tècnic. "Cada partit és diferent. M'agradaria arribar als 80 punts i deixar el rival en 70, però això és molt difícil", ha afegit.

"Manel Comas és un entrenador del qual tots hem après molt, especialment els joves, que l'hem tingut com a mirall", ha assegurat el tècnic abans de començar la roda de premsa.

stats