HANDBOL
Esports 30/08/2019

Batre el Kiel per aixecar la tercera Super Globe consecutiva

El Barça d'handbol juga la final del títol internacional (16.20 hores, Barça TV)

Gonzalo Romero
1 min
Cedric Sorhaindo parla amb Andersson durant les semifinals de la Superglobe

BarcelonaEl Barça d'handbol es juga la Super Globe contra el Kiel alemany (16.20 hores, Barça TV). Un dels grans clàssics del circuit europeu decidirà el títol internacional. Els blaugranes volen guanyar-lo per tercera vegada consecutiva i demostrar així que aquesta ha de ser la seva temporada. L'hipotètic 2/2 en trofeus oficials els confirmaria com el principal candidat a formar part de la 'final four' de la Lliga de Campions.

Guanyar el Kiel és un premi afegit. El conjunt que ara dirigeix l'exblaugrana Filip Jicha és un test de nivell. Els dos partits a l'Aràbia Saudita han sigut assequibles. L'ensurt de la primera meitat de les semifinals va servir per activar la millor versió de l'equip, però poca cosa més. El Barça era molt millor equip.

Els de la Bundesliga s'acosten al nivell blaugrana. Porten anys en una reconstrucció cíclica. Aquest hauria de ser el primer any del nou projecte. Tornar a la Lliga de Campions és el primer símptoma. Mantenen jugadors del nivell de Landin, sota pals, o Domagoj Duvnjak, incansable. Tenen una fornada de joves interessants, com el germà petit de Landin. Segueix fent un joc rocós en defensa que exigirà la millor capacitat combinativa a les primeres línies del Barça.

Els de Xavi Pascual ja saben què és perdre contra el Kiel en aquest curs 2019-20. Va estrenar la pretemporada amb un amistós contra ells al Lanxess Arena de Colònia. La victòria dels blancs (33-29) pot servir per evitar relaxacions inicials i per esperonar-los, per si el repte d'endur-se un títol internacional no fos poc.

stats