BARÇA
Esports 26/09/2017

Benedito decidirà dimecres si atura el vot de censura

Si el Barça no li permet lliurar les signatures el 2 d'octubre, acudirà a la justícia ordinària

Albert Llimós
2 min
Agustí Benedito recollint signatures per al vot de censura.

BarcelonaAgustí Benedito decidirà aquest dimecres amb el seu equip de confiança si continua amb la moció de censura contra Josep Maria Bartomeu o l'atura. L'excandidat a la presidència del Barça continua defensant que hauria de poder lliurar les signatures el pròxim dia 2 d'octubre, i no el 27 com preveu el club. Aquests dies de menys en el calendari previst per a Benedito fan impossible que s'arribi a la xifra necessària per impulsar el vot de censura, les 16.570 signatures. Aquest escenari, doncs, ha fet que dins del seu equip hi hagi veus que apostin per aturar el procés, una decisió que es prendrà dimecres a la tarda entre les 6-7 persones que formen el cercle més pròxim a l'excandidat.

Benedito té clar que si finalment el club es manté ferm a limitar el període de recollida de signatures al dia 27, acudirà a la justícia ordinària. L'impulsor del vot de censura lamenta que el club no acceptés el laude del col·legi d'advocats que va proposar per resoldre el conflicte sobre la data final de recollida de signatures, i, per tant, arribat aquest cas, emprendrà les mesures legals oportunes. Tot i el posicionament de Benedito, el Barça no canviarà d'idea: la data fixada es va aprovar en junta i no hi ha prevista cap nova reunió dels directius per ajornar-la. Al club mantenen que tots els informes jurídics que s'han demanat sostenen que el període acaba el dia 27, ja que s'han de comptar els dissabtes com a dies hàbils.

Als despatxos del Camp Nou, de fet, esperen que Benedito lliuri les signatures, arribi o no a la xifra requerida, mentre que l'excandidat només ho farà si se li permet arribar fins al 2 d'octubre. Llavors, hagi arribat a l'objectiu o no, entregarà les firmes al Barça.

stats