TENIS
Esports 21/01/2014

Berdych deixa Ferrer sense les semifinals de l'Open d'Austràlia

El de Xàbia ha perdut en quatre sets (6-1, 6-4, 2-6 i 6-4) i Berdych s'enfrontarà a les semifinals al guanyador del partit entre Djokovic i Wawrinka

Tomas Berdych saluda David Ferrer després del partit de quarts de l'Open d'Austràlia / MAST IRHAM / EFE

MelbourneEl txec Tomas Berdych ha superat David Ferrer per 6-1, 6-4, 2-6 i 6-4 a l'Open d'Austràlia i ha completat el seu pòquer de semifinals del Grand Slam.

Berdych s'ha desfet del tercer jugador del món en tres hores i quatre minuts, i ara buscarà la final d'aquest torneig contra el suís Stanislas Wawrinka.

Res feia presagiar que Ferrer, un jugador sempre combatiu fins al límit de les seves forces, cedís en tres sets, però el partit semblava decidit, perquè Berdych s'ha mostrat molt fort en les dues primeres mànegues, tal com ha fet en les anteriors trobades en què no havia cedit un sol set. Però la reacció de Ferrer ha aparegut per complicar-li la victòria.

Ferrer, semifinalista dues vegades a Melbourne, ha tingut fins i tot la possibilitat de forçar el cinquè parcial després d'haver aprofitat diversos punts de trencament en el quart, però no ha estat la seva tarda. El de Xàbia ha comès diversos errors impropis d'ell, i encara que ha salvat una pilota de partit no ha pogut amb la segona i el txec ha sentenciat amb el seu servei en el desè joc.