BARÇA
Esports 06/10/2015

¿18 milions per la samarreta d'entrenament?

El precandidat Jordi Farré va tancar un acord de 18 milions amb Botemanía, l'empresa amb la qual negocia ara el Barça un patrocini

A.l.
2 min
Gerard Piqué durant l’entrenament.

BarcelonaAquest matí, a les oficines del Barça s'ha produït la reunió entre l'empresa Botemanía i el Barça. Sobre de la taula, una possibilitat de patrocini, no per a la samarreta del primer equip, sinó per a altres actius del club que encara estan per explotar. La reunió, a la qual ha assistit Manel Arroyo per la part blaugrana, acompanyat de Laurent Colette i el nou director de l'àrea comercial, Francesco Calvo, i Laurence Walton per la part de la companyia, ha servit com a primera presa de contacte, i per analitzar l'acord que van tancar el precandidat a les últimes eleccions Jordi Farré, present a la reunió d'aquest dimarts, i Botemanía.

Precisament, aquest acord que tenia Farré tancat amb Botemanía pot donar les claus del que podria passar durant els propers dies. L'acord de Farré era de 40 milions: 18 per la samarreta d'entrenament, 18 per patrocinar les seccions i activar actius al Palau Blaugrana i 4 més per diferents actius de publicitat a l'estadi. Com que el Barça ja té un acord de patrocini per a les seccions, que es va fer oficial el 2 de juny per 5 milions d'euros més 2 de variables, amb l'empresa turca Lassa Tyres, el gran acord que el Barça negocia és la samarreta d'entrenament. Tal com va avançar l'ARA, el nou acord amb Qatar Airways (que a hores d'ara té tots els números de renovar el patrocini del primer equip) no inclou les equipacions d'entrenament. Fonts del Barça asseguraven al mes de juliol que es podrien obtenir entre 7 i 10 milions per aquestes equipacions d'entrenament, tot i que l'oferta que va tancar Farré amb Botemanía era de 18 milions. A dia d'avui, al Barça asseguren que la xifra dels 7 a 10 milions està desfasada. Per tant, els 18 milions que va acordar Farré –que no tenia accés a algunes dades internes del club que podrien ajudar a concretar més la negociació– poden ser una quantitat que pot servir de referent per veure quin acord tancaran finalment Barça i Botemanía, si finalment fructifiquen unes negociacions ben encaminades.

stats