FUTBOL
Esports 22/11/2014

La plantilla del Rayo es farà càrrec del lloguer de la dona de 85 anys desnonada

Ho ha anunciat el tècnic de l'equip de Vallecas, Paco Jémez, en roda de premsa

Ara
2 min

BarcelonaPaco Jémez, entrenador del Rayo Vallecano, ha anunciat durant una roda de premsa que la plantilla i el cos tècnic del club es farà càrrec del preu del lloguer del pis de Carmen, la dona del barri de Vallecas que va perdre el pis. Jémez ha dit davant els mitjans de comunicació que "el Rayo ajudarà aquesta dona de 85 anys que ha perdut la casa. El club també l'ajudarà i s'obrirà un canal d'ajuda per sumar esforços".

Segons Jémez, "sé que com aquest cas... n'hi ha molts. El pitjor moment que pot viure una família és quan la fan fora de casa. És una senyora que feia cinquanta anys que hi vivia i per fer un gest que l'honora, que és avalar el seu fill, gest que tothom faríem indubtablement, ha estat desnonada. És una situació per pensar-hi i tenir-ho en compte. Nosaltres no ens quedarem quiets i volem ajudar aquesta senyora. No només jo, sinó el cos tècnic, els jugadors, tots. Dins de les nostres possibilitats ajudarem aquesta senyora perquè trobi un lloc on pugui viure dignament i no se senti sola. El club probablement farà una roda de premsa la setmana que ve per comentar les iniciatives que es prendran per ajudar la Carmen. Estic molt orgullós de poder donar un cop de mà i m'agradaria a ajudar més gent, però això és impossible. Aquesta situació en particular, per ser una senyora del barri, que ens toca.... nosaltres com a club no podem passar l'oportunitat d'ajudar".

Jémez ha afegit que "vull dir que no es preocupi ni ella ni la família. El que estigui dins de les nostres possibilitats ho farem. A més, s'iniciarà una iniciativa perquè tothom que vulgui col·laborar-hi tingui un canal per donar un cop de mà. Som molt sensibles i el mateix que li ha passat a ella pot passar a qualsevol", ha conclòs.

El desnonament d'aquesta dona de 85 anys que, segons explica 'El País', havia avalat un préstec de 40.000 euros al seu fill ha causat indignació a la xarxa. El desnonament s'ha fet aquest matí a Vallecas i Twitter se n'ha fet molt de ressò, l'han comentat més de 6.000 piulades aquest divendres, segons Topsy. La Policia Nacional espanyola ja havia intentat fer fora Carmen Martínez Ayuso de casa seva el 20 d'octubre.

stats