Futbol Català
Esports 23/12/2011

Toni Llebaria, homenatjat a Gavà

El tècnic que més a dalt ha portat mai al club blaugrana pel que fa a èxits, va rebre reconeixement a la seva trajectòria dins l'entitat

àngel Garreta
1 min
Llebaria va rebre el reconeixement del Gavà i de molts exjugadors

GavàAlguns exdirectius del Gavà, acompanyats de molts exjugadors de l'entitat, van retre homenatge al tècnic Toni Llebaria per la llarga trajectòria a les banquetes de l'entitat blaugrana. L'acte, celebrat a l'hotel AC de la localitat, va reunir més de cinquanta persones, la gran majoria jugadors de futbol que van passar per les seves ordres. El tècnic, nascut el 1948, ha entrenat a l'Espluguenc, Santfeliuenc, Levante i Badalona. No obstant, mitja vida l'ha passat al club de La Bòbila.

A nivell particular, els jugadors i antics responsables del club van obsequiar Llebaria amb un quadre on hi figurava una samarreta del Gavà amb el text "Gràcies Toni". Tot i ser un veterà del futbol català, no és descartable que Toni Llebaria pugui tornar a entrenar. En aquest cas no seria al Gavà, sinó algun altre equip de Tercera que, segons l'evolució de les properes jornades, pugui decidir un canvi de tècnic a mitja temporada.

stats