Esports 26/01/2016

Una nova doble figura de Pau Gasol no pot amb els Heat de Wade i Bosh (84-89)

Els 19 punts de Pau Gasol no han evitat la derrota contra Miami Heat / KAMIL KRZACZYNSKI / EFE

BarcelonaUn Pau Gasol molt treballador (19 punts i 17 rebots) no ha estat suficient perquè els Chicago Bulls superessin uns sòlids Miami Heat (84-89) liderats per les seves dues principals figures, Dwyane Wade (28 punts i 7 rebots) i Chris Bosh (17 punts i 7 rebots). El pivot de Sant Boi s'ha tornat a convertir en el líder en atac d'uns Bulls que ja acumulen quatre derrotes consecutives com a locals.

El partit s'ha decidit en un últim quart on els Heat han remuntat un avantatge de set punts (68-61) gràcies a l'aportació dels encertats Wade i Bosh. Gasol, que ja suma 24 dobles figures aquest curs, ha lamentat que "alguns cops perdem la concentració, la intensitat i la força moral que ens genera derrotes com aquesta".

Més afortunat ha estat el seu germà, un Marc Gasol que ha aportat 17 punts en la victòria dels Memphis Grizzlies per 108-102 davant els Orlando Magic.

També 17 punts ha sumat un altre català, Ricky Rubio, que no ha pogut evitar la derrota davant els Cavaliers (114-107).