Ciclisme
Esports 15/02/2011

Bjarne Riis: "El nostre és un equip net"

El danès estava "molt feliç" tant per Contador com per l'equip després de conèixer que la Federació Espanyol de Ciclisme ha absolt el corredor per entendre que el seu positiu per clembuterol era accidental

Redacció
1 min
Contador i Riis.

BarcelonaEl danès Bjarne Riis, cap del Saxo Bank, ha declarat, després de conèixer la decisió d'arxivar l'expedient obert a l'espanyol Alberto Contador pel seu positiu de clembuterol en el passat Tour de França, que el seu "sempre serà un equip net".

"Aquesta decisió és una prova fefaent que la Federació Espanyola no ha trobat indicis per creure que Alberto Contador s'ha dopat d'una forma intencionada, que és alguna cosa absolutament fonamental per a la UCI", assenyala Riis en declaracions difoses per l'equip.

"Per això, lògicament, estic feliç, tant en nom d'Alberto com de l'equip", agrega el danès. "Prenem nota d'aquesta decisió i la respectem íntegrament, però també som conscients del fet que altres instàncies tenen dret a recórrer aquesta decisió", agrega Riis en referència al fet que tant la UCI com l'Agència Mundial Antidopatge té ara un termini per presentar al·legacions.

"Vull aprofitar aquesta oportunitat per posar l'accent que cap dels nostres valors ha canviat. Seguim sent un equip que condemna fermament tota classe de parany, inclòs el dopatge. I sempre serem un equip net. És de gran importància diferenciar el que és un engany d'un consum accidental d'una substància prohibida", afirma Riis.

stats