Futbol Català
Esports 08/02/2012

Els problemes econòmics arriben a Badalona

El club escapulat podrà pagar, no sense dificultats, els acords amb la plantilla de la present temporada i rebaixarà el pressupost dràsticament a l'estiu

àngel Garreta
1 min
El president escapulat Felipe Martínez

BadalonaCada dia són més els clubs que es veuen afectats per la forta crisi econòmica que pateix molt especialment el futbol modest. L'últim d'afegir-se a la llista dels de Segona B -la categoria amb la situació més crítica de totes- és el Badalona. L'equip, que es troba immers en la zona de promoció d'ascens a Segona A, ha exposat als seus socis en una assemblea recent les dificultats presents per quadrar el pressupost i que afecten seriosament l'entitat escapulada. El president, Felipe Martínez, va assegurar poder complir finalment amb les xifres pactades, però va dibuixar un futur complicat.

El màxim dirigent de l'entitat badalonina va confirmar "un desequilibri del pressupost generat per la falta d'uns ingressos previstos que no han entrat a caixa per la mateixa crisi econòmica que afecta la societat i les empreses". No obstant, Martínez va tranquil·litzar els socis confirmant "el tancament del pressupost d'aquesta temporada com estava previst", fet que també ha calmat la plantilla del primer equip escapulat. Un cop finalitzi l'actual curs esportiu, el Badalona viurà una forta retallada del seu pressupost global.

La primera plantilla podria cobrar un 35% menys

Els primers indicis de càlcul pressupostari per la propera temporada apunten a una reducció del pressupost d'un 35% pel que fa als diners destinats a la primera plantilla. El club confiarà en l'actual cos tècnic i en tots aquells jugadors que els propis entrenadors vulguin renovar. Això sí, tots ells tindran sobre la taula una oferta molt rebaixada de les seves actuals assignacions econòmiques. El club confia en la predisposició dels futbolistes i en la rebaixa general de sous a la categoria per adaptar-se al context econòmic estatal i seguir competint a alt nivell.

stats