Futbol Català
Esports 10/02/2012

El Balaguer se suma als clubs en crisi econòmica

L'entitat ha endarrerit entre dues i tres mensualitats a alguns jugadors

àngel Garreta
1 min
El Balaguer pateix per pagar als jugadors

BalaguerLa llarga llista de clubs afectats per la crisi econòmica dins el futbol català s'amplia amb un nou equip. El Balaguer va arribar a la segona volta del campionat amb un deute d'entre dues i tres mensualitats amb alguns dels seus futbolistes. La situació, imprevista al mes d'agost, ha afectat indirectament al rendiment d'un equip que ha sumat només un punt en les darreres quatre jornades i un únic triomf dels últims vuit partits.

Alguns dels futbolistes afectats han comentat a l'ARA que el president de l'entitat, Josep Burgués, no va baixar al vestuari a comentar la situació directament amb ells quan aquest imprevist va esclatar i que no van saber quins camins seguia l'entitat per posar remei al deute econòmic perquè cap responsable directiu va donar explicacions al respecte. Amb el mercat d'hivern tancat, els futbolistes saben que en cas de marxar voluntàriament de l'entitat tampoc podran tornar a competir (almenys a Tercera o Segona B) fins al proper curs.

Fonts pròximes a la directiva asseguren que un cop finalitzat el mes de juny tots els jugadors hauran rebut l'assignació econòmica pactada al llarg del curs i que no només es posarà remei al deute d'aquestes mensualitats sinó a totes les restants de la temporada. L'entitat, que ha patit una falta imprevista d'ingressos, està estudiant sol·licitar alguna subvenció i redissenyar alguna partida econòmica de l'entitat per poder salvar la gestió de la temporada.

stats