WATERPOLO
Esports 01/03/2020

El CN Sabadell manté l'hegemonia a la Copa de la Reina (5-5, 3-4)

Revalida el títol als penals després de derrotar el CN Terrassa en el derbi vallesà

M.m.
2 min
Les jugadores i l'entrenador del CN Sabadell, llançant-se a l'aigua després de guanyar la Copa de la Reina

BarcelonaEl CN Sabadell manté l'hegemonia a la Copa de la Reina després d'haver derrotat el CN Terrassa en el derbi vallesà (5-5, 3-4). Una final igualadíssima que s'ha resolt a la tanda de penals. És la setzena Copa per a les jugadores sabadellenques, la quarta que aconsegueixen de manera consecutiva.

El Terrassa ha quedat a un pam d'aconseguir el seu primer títol estatal, i una altra vegada ha estat contra la seva bèstia negra. I és que el Sabadell ja li havia barrat el pas a les finals del 2013 i 2018. Aquells partits van acabar amb gojeada, però aquest cop les egarenques han tingut opcions reals de guanyar. Fins que la falta d'encert als penals ha decantat la balança.

El CN Sabadell ha derrotat el CN Terrassa a la final de la Copa de la Reina

Ha sigut un partit en què s'han imposat les defenses, sobretot a la segona meitat. Les jugadores del Sabadell han començat amb avantatge (1-2) però les del Terrassa han pogut marxar al descans amb empat (4-4). Al tercer quart només hi ha hagut un gol per banda, i a l'últim parcial no s'ha mogut el marcador. De fet, els dos equips haurien pogut anotar just abans del final però els atacs, primer del Terrassa i després del Sabadell, han acabat amb la pilota al pal.

Als penals, no els ha tremolat el pols a les jugadores sabadallenques. Els gols de Maica García (designada MVP del partit), Nona Pérez, Ruth Ariño i el definitiu de Judith Foca han deixat una nova copa a les vitrines del club. Mentre que a les egarenques, que queden amb la mel als llavis, els ha penalitzat els errors de Pili Peña i Olga Domenech.

El títol té un regust especial per a l'equip que entrena David Palma, amfitrió del torneig. Les vigents campiones han perdut algunes jugadores importants i això ha fet que s'igualés notablement el nivell a la competició. Amb tot, en aquesta Copa han demostrat la seva millor cara i han superat amb comoditat el Mediterrani als quarts de final i el Rubí a les semifinals.

stats