Waterpolo
Esports 03/03/2013

El CN Sabadell destrossa el CN Terrassa i guanya la sisena Copa de la Reina consecutiva (24-2)

Les sabadellenques ha fet bons els pronòstics contra un conjunt que s'havia plantat a la final en la seva primera participació a una fase final del torneig

Les jugadores del CN Sabadell, campiones de la Copa de la Reina de waterpolo

BarcelonaEl Club Natació Sabadell ha aconseguit la sisena victòria consecutiva a la Copa de la Reina de waterpolo després de derrotar a la final el Club Natació Tarrassa per golejada (24-2).

Les jugadores sabadellenques han fet bons els pronòstics des del primer minut, contra un rival que s'havia plantat a la final en la seva primera participació a una fase final del torneig, que en aquesta ocasió s'ha disputat a Sant Feliu.

CN Terrassa 2 - CN Sabadell 24

C.N. Terrassa: Almirall, A.Roldán, Gutés (1), Cuesta, Cifuentes, Rubio, Pirat, Domene, Cabanas, Leiton, Oses (1), R. Roldán, Sánchez.

C.N. Sabadell: Ester, Ortiz, Lloret (1), Mora (1), Szucs (1), Pareja (4), Morgen (1), García (5), Peña (3), Recio, Domenech (4), Forca (4), Sánchez.

Parcials: 1–5 / 0–7 / 0–7 / 1–5