WATERPOLO
Esports 06/06/2019

El CNA Barceloneta, a les semifinals de la Lliga de Campions (12-7)

L'equip català supera el BPM Sport Management als quarts i s'enfrontarà a l'FTC Telekom Budapest

Albert Nadal
1 min
El CNA Barceloneta, a les semifinals de la Lliga de Campions (12-7)

BarcelonaEl Zodiac Club Natació Atlètic Barceloneta ha superat aquest dijous per 12-7 el BPM Sport Management italià en el duel de quarts de final de la Lliga de Campions que es disputa des d'aquest dijous i fins dissabte a Hannover (Alemanya) en format de final a vuit. Aquest divendres al vespre (20.30 h), en semifinals, el conjunt que entrena Chus Martín s'enfrontarà a l'FTC Telekom Budapest, que ha guanyat per un ajustat 9-10 el Jug Dubrovnic.

El conjunt català es planta a les semifinals després de derrotar amb autoritat un dels debutants a la final a vuit, en un duel en què els barcelonins partien amb l’etiqueta de favorits, ja que han estat presents en sis de les últimes set finals de la Lliga de Campions. En l'última edició va quedar tercer, i té el record d’haver-la guanyat el 2014, sempre competint contra els potents equips hongaresos, croats, grecs i els italians.

Els gols de Famera, Granados, Perrone, Fernández, Tahull, Mallarach i Bustos han servit per derrotar amb comoditat un BPM Sport Managament que només ha pogut plantar cara durant el primer parcial.

stats