Ciclisme
Esports 21/02/2018

Commoció cerebral de Cavendish per una caiguda

El ciclista britànic ha patit un accident durant la marxa neutralitzada del Tour d'Abu Dhabi

Ara
1 min
Mark Cavendish

BarcelonaEl britànic Mark Cavendish es troba "estable" després d'haver patit una commoció cerebral en la marxa neutralitzada de la primera etapa del Tour d'Abu Dhabi, motiu pel qual se l'ha sotmès a proves a l'hospital, que han descartat lesions greus.

"El Mark ha patit una commoció cerebral i una lesió després d'una caiguda. A causa de la commoció no estàvem disposats a arriscar la seguretat del corredor, i per això s'ha retirat", ha assenyalat el metge de l'equip, el doctor Adrian Rotunno.

Des de l'hospital descarten una lesió greu al coll, tot i que "[Cavendish] té alguns símptomes de commoció i dolor al coll, i per tant és necessari controlar de prop el seu estat", ha explicat el responsable mèdic de l'equip sud-africà.

Segons explica l'equip Dimension Data en un comunicat, l'accident ha tingut lloc quan el cotxe del director de cursa ha frenat de manera sobtada quan sortia davant del gran grup, just abans que es donés el tret de sortida. Quatre ciclistes, entre els quals Cavendish, han patit la caiguda.

stats