HOQUEI PATINS
Esports 24/11/2012

Bona jornada europea per als equips catalans d'hoquei patins

El Vendrell, el Vilanova, el Maçanet i el Vic passen a vuitens de final després d'haver superat el partit de tornada. L'Igualada, a la Lliga Europea, es desfà del Candelária

Ara
1 min
Imatge del partit el Moritz Vendrell i el RSC Darmstadt

BarcelonaBona jornada per als interessos dels equips catalans a Europa. Tret del Noia, que ha perdut a la pista del Porto per 6-4, la resta d'equips han guanyat els seus partits, o han superat l'eliminatòria per passar a la fase següent.

CERS

A la Copa CERS el Vendrell ha superat amb facilitat el RSC Darmstadt per 7-2 i ja és a vuitens de final de la competició. També hi serà el Vilanova, tot i perdre a la pista del Saint Brienc (4-3), i el Shum Maçanet que ha remuntat l'eliminatòria amb contundència destrossant el Herringen per 10-1. El Vic, que se les haurà amb el Shum a la propera fase, també ha complert en superar per 5-1 el Wiel suís, mentre que el Blanes ha caigut contra el Coutras a França (1-0).

Lliga Europea

A la màxima competició continental, l'Igualada ha superat per 3-2 el Candelária i se situa en els primers llocs del grup, amb quatre punts. Els de l'Anoia han fet bo l'empat al Palau Blaugrana de la primera jornada en superar el difícil conjunt portuguès. Qui no ha tingut gaire sort ha estat el Noia, que en la seva visita a Porto ha caigut per 6-4. El Barça, per la seva banda, ha guanyat amb comoditat el Quévert (2-5) i el Reus ha fet el mateix contra el Viareggio (7-4).

OK Lliga

Pel que fa a l'OK Lliga s'han disputat dos partits. El Voltregà ha caigut a casa contra el Lloret per 4-5, i el Calafell ha superat l'Alcoi per 4-2.

stats