Super Globe
Esports 30/08/2013

El Barça d'handbol, campió de la Super Globe

L'equip blaugrana supera l'HSV Hamburg (25-27) a la final del Campionat del Món de Clubs

àlex Gozalbo
1 min

BarcelonaEl Barça d'handbol ha superat l'HSV Hamburg (25-27) i s'ha proclamat campió de la Super Globe, el Campionat del Món de Clubs. El nou projecte que encapçala Nikola Karabatic ha començat amb bon peu i el conjunt català s'ha pres la revenja de l'última final de la Lliga de Campions.

Liderat pel català Joan Cañellas, l'HSV Hamburg ha dominat els primers minuts de la final. L'equip blaugrana ha aconseguit capgirar el marcador gràcies a una millor circulació de pilota i a la necessària aportació dels seus extrems. El conjunt català, que ha arribat al descans amb una renda de dos gols (13-15), s'ha vist obligat a buscar-se la vida sense Siarhei Rutenka, que no ha tingut la seva millor actuació.

La presència de Nikola Karabatic i Kiril Lazarov ha enriquit l'atac d'un Barça molt més complet que fa tres mesos, quan va perdre la final de la màxima competició europea contra el mateix rival alemany. El joc blaugrana ha sigut menys previsible que la temporada passada i Xavi Pascual ha sabut enriquir-lo amb diferents variants tàctiques.

Les aturades de Daniel Saric han acabat per enfonsar un contrincant encara lluny del seu millor moment de forma i un Barça en construcció ha acabat aixecant, per primera vegada a la seva història, el Campionat del Món de Clubs.

stats