HANDBOL
Esports 01/03/2014

El BM Granollers segueix somiant amb Europa després de desfer-se del BM Osca (30-20)

Els de Toni García mantenen la segona posició a l'Asobal i es distancien del conjunt aragonès, quart a la classificació

Marta Campderrós
1 min
Rodrigo Salinas, en acció

BarcelonaEl BM Granollers ha superat aquest dissabte el BM Osca (30-20), en el partit més destacat del cap de setmana a la Lliga Asobal. Els vallesans, en segona posició a la taula de classificació, amb 32 punts, han donat un pas endavant i cada vegada són més aprop de poder disputar la següent edició de la Champions.

L'Osca, que manté la quarta posició, es distancia dels granollerins a 6 punts. Per la seva banda, el Naturhouse, el tercer classificat, ha guanyat el BM Aragón (29-36) i és a 2 punts de l'equip català.

La cita al Palau d'Esports de Granollers ha començat amb una espectacular exhibició de Rodrigo Salinas, que ha mantingut equilibrat el marcador després de marcar els quatre primers gols del conjunt vallesà (4-4). Un parcial de 3-0 ha donat als locals un avantatge de 3 gols (9-6) i ha obligat als visitants a demanar temps mort.

Amb una excel·lent defensa i un espectacular Matías Schulz (65% d'efectivitat), els de Toni Garcia han agafat embranzida i no han perdonat en atac. Salinas, que ha liderat l'equip català amb 6/6 gols, ha estat un malson per a la defensa aragonesa, juntament amb Ferran Solé. Els granollerins s'han fet seu el partit i han marxat al descans amb una còmoda renda de 8 gols (17-9).

A la represa, el ritme dels de Granollers no ha decaigut, sinó que ha augmentat davant un Osca que no ha sabut sobreposar-se i ha estat incapaç de remuntar la diferència en l'electrònic. Els vallesans han dominat el matx fins el xiulet final. Salinas i Tremps, amb 6 gols respectivament, juntament amb el porter Schulz, han estat els jugadors més destacats de l'equip català.

stats