ESPORT CATALÀ
Esports 25/03/2015

El CSD destinarà 2,5 milions d'euros al CAR de Sant Cugat

La inversió per al centre d'Alt Rendiment es manté respecte l'última aportació

Efe
1 min
Kiko Casilla fa un test de control al CAR de Sant Cugat

BarcelonaEl president del Consell Superior d'Esports (CSD), Miguel Cardenal, i el secretari general de l'esports de la Generalitat, Ivan Tibau, han renovat aquest dimecres l'acord de col·laboració pel qual el CSD aportarà 2,5 milions d'euros per al finançament del CAR de Sant Cugat, una quantitat que es manté respecte l'última inversió.

Cardenal i Tibau, que presideix el Consell d'Administració del CAR, han signat a la seu de la delegació del govern a Barcelona el document, que permetrà distribuir 1,4 milions d'euros per a beques i 1,1 per a inversions, segons ha informat el CSD.

El secretari d'Estat per a l'Esport s'ha traslladat a Barcelona per donar suport a la celebració de la Copa Ryder a Girona el 2022 i per signar diversos acords amb la Generalitat, com el subscrit aquest dimecres per al finançament del CAR de Sant Cugat i el laboratori antidopatge.

Cardenal ha mantingut també un contacte amb els mitjans en el qual ha demanat que es deixi d'"utilitzar políticament l'esport".

En la seva intervenció ha agraït la tasca de l'esport català i ha felicitat Catalunya "per l'excel·lent sistema esportiu que té i per l'extraordinària aportació que els seus esportistes realitzen als èxits de l'esport espanyol". "La lleialtat del CSD amb l'esport català és inqüestionable", ha dit.

stats