MOTOCICLISME - MOTO3
Esports 30/08/2015

Danny Kent guanya a casa seva i comença a sentenciar el Mundial de Moto3

El pilot britànic guanya a Silverstone per davant de Kornfeil i Antonelli. El segon classificat del Mundial, Bastianini, cau i no suma cap punt

Nuria García
1 min
Danny Kent, líder del Mundial de Moto3, a Silverstone / MIRCO LAZZARI / GETTY IMAGES

BarcelonaDanny Kent comença a sentir-se una miqueta campió de Moto3, un títol que depèn d'ell i que, si no comet cap error, guanyarà a final de temporada. El pilot britànic ha guanyat a casa seva, el que ha provocat el deliri dels aficionats que hi havia a les graderies de Silverstone. Al podi l'han acompanyat Jakub Kornfeil i Niccolò Antonelli. El seu principal rival en la lluita pel títol mundial, Enea Bastianini, ha caigut a les acaballes de la cursa i no ha pogut sumar cap punt.

La cursa ha començat amb una bona sortida de Kent i d'Isaac Viñales, que ha passat a encapçalar la cursa. Jorge Navarro, que sortia des de la 'pole', ha caigut en el tercer revolt de la primera volta, juntament amb Hanika. En aquest revolt també ha caigut, a 14 voltes per al final, Isaac Viñales quan era líder. Fenati, unes voltes més tard, també ha estat víctima d'aquest punt del circuit.

Al davant, Kent tirava amb força i, tot i algun ensurt per les condicions delicades de la pista, aconseguia marcar un ritme que ningú era capaç de seguir. Per darrere seu, Kornfeil i Antonelli es repartien les altres dues posicions del podi.

stats