BARÇA
Esports 28/01/2014

Definits els aparellaments de la Copa del Rei d'hoquei patins

Liceo- Moritz Vendrell i Voltregà-Reus per una banda, i Vic-Cerceda i Barça-ICG Software Lleida per l'altra conformen el quadre de la Copa d'aquesta edició, que es jugarà entre el 27 de febrer i el 2 de març a Lleida

Jordi Graell
1 min
Foto de família posterior al sorteig de la Copa del Rei d'hoquei patins / FEP

BarcelonaAquest migdia s'ha sortejat a la Paeria de Lleida el quadre de la Copa del Rei d'hoquei patins, que en aquesta edició es disputarà al pavelló Onze de Setembre de la capital de la Terra Ferma entre el 27 de febrer i el 2 de març. En el primer dia de competició, el dijous 27 de febrer, ja hi ha un plat fort com és el duel entre el Liceo i l'actual campió, el Moritz Vendrell, i també un interessant duel entre el Voltregà i el Reus Deportiu.

Pel que fa al divendres 28 de febrer, es produirà el debut de l'amfitrió, l'ICG Software Lleida contra el gran candidat a endur-se el títol, el Barça, mentre que a la mateixa banda del quadre i en el mateix dia s'enfrontaran el Vic i el debutant Cerceda. Les semifinals es disputaran el dissabte 1 de març i la gran final el diumenge 2 de març. En els propers dies, un cop s'hagi arribat a un acord amb les televisions que emetran la competició, Esport 3 i Teledeporte, es donaran a conèixer els horaris de cada partit.

stats