BARCELONA
Esports 01/06/2016

Admesa a tràmit la demanda per danys morals de dos socis del Madrid contra Florentino Pérez

Els seguidors blancs van demanar 1.000 euros pel que va suposar l'eliminació del conjunt madridista a la Copa del Rei pel cas Txérixev

A.l.
1 min
Florentino Pérez, rebut per l'alcaldessa de Madrid, Manuela Carmena

BarcelonaEl jutjat de primera instància número 60 de Madrid ha admès a tràmit la demanda de dos socis del Reial Madrid contra Florentino Pérez per l'eliminació de la Copa del Rei contra el Cadis. El club blanc va ser eliminat per alineació indeguda de Denis Txérixev i dos socis madridistes van presentar una demanda per 1.000 euros, no amb la voluntat d'aconseguir una indemnització econòmica –com deixava clar l'escrit–, sinó per la necessitat que "accions i conductes tan negligents" com aquestes "no quedin impunes".

En el termini de 10 dies se celebrarà la vista, tot i que el president del club blanc té cinc dies per presentar un recurs. En la demanda que va presentar l'advocat Felipe Izquierdo –que va portar el cas Neymar a Jordi Cases–, un dels dos socis exposa que va ser "dolorós anar a prendre cafè al bar abans d'entrar a la feina i suportar les burles sobre l'autèntic ridícul que havia fet el club". L'altra sòcia també assegura que el "senyor Florentino" els "ha fet passar la vergonya més gran" possible i que l'únic que demanen és perdre "jugant i no fent el pallasso i el ridícul als despatxos".

stats