RUNNING
Esports 07/05/2019

La Diagonal tornarà a ser l'epicentre del 'running' aquest diumenge

La cursa DiR Guàrdia Urbana Diagonal arriba a la setena edició

A.n.
1 min
La Diagonal tornarà a ser l'epicentre del 'running' aquest diumenge

BarcelonaAquest diumenge, 12 de maig, se celebrarà la cursa DiR Guàrdia Urbana, que creua Barcelona per l'avinguda Diagonal. La prova, que arriba a la setena edició, compta amb la col·laboració de la Guàrdia Urbana i de l'Ajuntament de Barcelona i l'organitza Clubs DiR. L'avinguda Diagonal és l'epicentre d'aquesta cursa, en què es pot participar en dues modalitats: 5 o 10 quilòmetres de recorregut. L’atleta olímpic Nacho Cáceres és, de nou, el cap de cartell de la prova.

La sortida per a totes dues modalitats de la cursa serà a les 8.30 h davant del Palau de Pedralbes.

El recorregut de la cursa de 10 quilòmetres continua per la plaça Francesc Macià, el passeig de Gràcia, el passeig de Sant Joan, l'avinguda Diagonal amb Aragó i l'avinguda Diagonal fins a Castillejos, gira a la dreta cap al carrer Bolívia, gira a la dreta fins al carrer Badajoz, s'incorpora a l'avinguda Diagonal fins a la plaça Llevant, va cap al passeig Taulat i Josep Pla i finalitza al passeig Garcia Faria (abans del carrer Selva de Mar).

Pel que fa la modalitat de 5 quilòmetres, va cap a la plaça Francesc Macià, el passeig de Gràcia i el passeig de Sant Joan, i finalitza a l'avinguda Diagonal amb el carrer Marina.

En el seu vessant més solidari, la cursa col·labora enguany amb OAFI Foundation, Fundació Internacional de l’Artrosi, una entitat dirigida exclusivament a persones amb artrosi a escala mundial, vinculada amb la Fundació DiR en diferents projectes vinculats a l’artrosi en l’àmbit de l’esport i la salut.

stats