TENIS
Esports 07/09/2015

Djokovic, Cilic i Tsonga passen a quarts de final de l'Open dels Estats Units

El tenista serbi ha superat el castellonenc Bautista Agut en quatre sets: 6-3, 4-6, 6-4 i 6-3

Efe
2 min
Djokovic i Bautista Agut, després del partit / DON EMMERT / AFP

Nova YorkEls pronòstics s'han complert amb la classificació per a quarts de final de l'Open dels Estats Units del serbi Novak Djokovic, número 1 del món, el croat Marin Cilic i el francès Jo-Wilfried Tsonga.

Djokovic ha derrotat per 6-3, 4-6, 6-4 i 6-3 el castellonenc Roberto Bautista Agut i ha aconseguit per novena vegada consecutiva el pas als quarts de final de l'últim torneig de Gran Slam. "Estic content de trobar-me de nou en la segona setmana de l'Open, especialment després d'haver superat un rival de la classe de Bautista, a qui felicito pel torneig i pel partit que ha realitzat", ha declarat Djokovic en concloure el partit. El seu rival serà Feliciano López, que s'ha imposat per 6-3, 7-6 (7) i 6-1 a l'italià Fabio Fognini, el botxí de Rafa Nadal a la tercera ronda.

Abans del triomf de Djokovic havien arribat els de Cilic i Tsonga, que han estat els primers que han passat als quarts de final.

Cilic s'ha imposat per 6-3, 2-6, 7-6 (7) i 6-1 al francès Jeremy Chardy després de dues hores i 26 minuts d'acció en què el servei i els cops guanyadors han tornat a ser les millors armes del tenista croat. El rival de l'actual campió de l'Open serà Tsonga, que s'ha imposat amb facilitat per 6-4, 6-3 i 6-4 al seu compatriota Benoit Paire.

Duel entre les germanes Williams a quarts

Dins de la competició femenina les germanes Williams han guanyat els seus respectius partits de vuitens de final i jugaran l'esperat duel de quarts de final a l'inici de la segona setmana de l'últim torneig de Grand Slam. La primera que ha aconseguit el pas als quarts ha estat Venus, que a 35 anys ha confirmat el gran moment de joc pel qual passa i ha superat sense problemes per 6-2 i 6-1 l'estoniana Anett Kontaveit en tan sols 52 minuts.

Per la seva banda, Serena, que busca fer història en convertir-se en la primera tenista des del 1988 que aconsegueix el títol en els quatre tornejos de Grand Slam la mateixa temporada, ha jugat el seu millor partit d'aquest Open en vèncer per 6-3 i 6-3 Madison Keys. El duel entre les germanes Williams serà el número 27 amb avantatge de 15-11 per a Serena, incloent-hi la victòria que va aconseguir en els vuitens de final de Wimbledon.

stats