FÓRMULA 1
Esports 01/07/2014

Ecclestone diu que Monza podria quedar fora del Mundial de F-1 a partir de 2017

El patró de la F-1 diu en una entrevista a 'La Gazzetta dello Sport' que l'últim contracte que van signar amb Monza és, per a ells, "un desastre des del punt de vista econòmic"

Efe
1 min

BarcelonaL'històric circuit de Monza, seu habitual del Gran Premi d'Itàlia de Fórmula 1, podria caure del calendari del Mundial a partir de 2017, segons ha deixat entreveure el britànic Bernie Ecclestone, patró de la F-1.

"No crec que signem un nou contracte", ha explicat Ecclestone en una entrevista que publica aquest dimarts el diari esportiu italià 'La Gazzetta dello Sport', en referència a la possible continuïtat o no al calendari del Mundial de Monza, seu des de 1950 –excepte en una ocasió (1980) que el va acollir Imola– del Gran Premi d'Itàlia.

"L'últim contracte que vam signar va ser, des d'un punt de vista econòmic, un desastre per a nosaltres. Després de 2016, bye, bye ...", ha declarat Ecclestone.

El pròxim Gran Premi d'Itàlia, el 13è dels 19 que integren el Mundial 2014, es disputarà al temple de la velocitat llombard el 7 de setembre.

stats