Hoquei herba
Esports 08/10/2017

L'Egara, eliminat d'Europa per un Saint Germain afavorit per les noves normes en els gols (4-6)

Els ratllats en tenien prou amb l'empat per passar a la ronda de vuitens de final

R.r.
L’Egara, eliminat d’Europa

TerrassaEl vigent campió de Lliga, el Club Egara, ha caigut eliminat de l'EHL (la Copa d'Europa d'hoquei herba) després de perdre en el tercer i definitiu partit de la fase prèvia contra el Saint Germain francès (4-6). Els ratllats, que havien guanyat 9-1 el Bromac Kelburne escocès, en tenien prou amb l'empat per passar a la ronda de vuitens de final, però la normativa en els gols, que puntua amb dos punts els anotats de jugada i amb un els procedents de penal córner, els ha penalitzat.

Harou ha avançat els francesos al minut 12, però Marc Recasens ha escurçat distàncies poc després de penal córner. Els francesos han tornat a anotar, gràcies a Ike Jeammot, que ha situat l'1-4 al marcador, però l'Egara ha reaccionat, i primer Xavi Aguilar, de jugada, i després Jordi Farrés, de penal córner a cinc minuts pel final, han establert un 4-4 que semblava definitiu. En l'últim minut del partit, però, Hugo Genestet ha transformat un 'penal stroke' que ha donat dos punts afegits a un Saint Germain que serà al KO16 del mes d'abril de l'any que ve.