Futbol Català
Esports 23/10/2011

L'Espanyol B marxa disparat cap al títol

El filial blanc-i-blau ha superat clarament el Terrassa (4-0)

Redacció
1 min
L'Espanyol B, intractable

BarcelonaEl líder de la categoria ha demostrat els motius que el porten a ocupar aquesta posició. En el duel de primer contra segon, l'Espanyol B ha golejat per 4-0 el Terrassa. El conjunt dirigit per Raúl Longhi ha fet tres dels quatre gols al tram final de la segona part. Cristian Alfonso, per partida doble, Cristian Gómez i Thievy han estat els autors de les dianes. El Terrassa ha caigut a la quarta plaça.

Un dels equips que l'ha atrapat és el Prat. Els potablava, amb un contundent 3-0 davant el Rubí, han sumat la seva quarta victòria seguida. Els homes d'Agustín Vacas porten 15 dels darrers 18 punts disputats i han saltat de la zona mitja baixa de la lliga a la segona plaça.

Qui no aixeca cap és el Vilanova. L'equip celeste ha caigut derrotat a casa davant la Montanyesa (0-2). Els de Nou Barris agafen aire i surten de la zona de descens mentre que el conjunt d'Àngel Alcolea -que penja d'un fil- ha sentit els primers xiulets de la temporada. Per la seva banda, el Manlleu ha derrotat 3-2 l'Europa i s'apropa a la zona alta de la lliga. El conjunt escapulat, per contra, suma quatre partits sense guanyar.

ELS RESULTATS DE LA JORNADA

Gramenet 0 - Balaguer 1

Santboià 1 - Gavà 0

Espanyol B 4 - Terrassa 0

Pobla Mafumet 3 - Olot 0

Cornellà 3 - Vilafranca 0

Prat 3 - Rubí 0

Masnou 2 - Vic 2

Manlleu 3 - Europa 2

Vilanova 0 - Montanyesa 2

stats