Espanyol
Esports 24/06/2015

Joma Sport vestirà l'Espanyol les tres properes temporades

El club blanc-i-blau ha arribat a un acord ampliable amb marca fabricant de roba perquè sigui el seu patrocinador tècnic

Ara
1 min
Diego Colotto: “Entenem que la gent estigui preocupada”

BarcelonaL'Espanyol ha assolit un acord amb Joma Sport per tal que l'empresa fabricant de material esportiu sigui el nou patrocinador tècnic del conjunt blanc-i-blau les properes tres temporades. L'acord, que entrarà en vigor a partir de l'1 de juliol, serà ampliable més enllà del termini pactat si les dues parts ho consideren oportú.

A banda del primer equip, Joma Sport vestirà el futbol base, el futbol femení, l'Escola, la Xarxa d'Escoles de la Fundació (XEF) i l'Agrupació de Veterans en el seu dia a dia. El primer acte conjunt de les dues institucions serà el proper 7 de juliol, data en què està previst que es presentin les equipacions oficials per a la temporada 2015-16. Aquell dia es farà oficial la signatura del contracte entre les dues entitats.

D'aquesta manera, l'Espanyol canvia Puma, el patrocinador les darreres temporades, per Joma, empresa espanyola molt lligada a esports com el futbol i l'atletisme. Fa uns anys va vestir equips com el València CF, el Sevilla FC, l'AFC Fiorentina o el Levski Sofia. Actualment és també el patrocinador tècnic de Granada CF i Getafe CF.

stats