PRIMERA DIVISIÓ
Esports 17/05/2014

Javier Aguirre s'acomiada de l'Espanyol amb una derrota al Santiago Bernabéu (3-1)

Morata i Bale han aconseguit superar la bona feina de Kiko Casilla

Carvajal i Fuentes, durant el partit Madrid-Espanyol

MadridL'Espanyol ha tancat la lliga amb una derrota al Santiago Bernabéu contra el Madrid per 3-1. En el darrer partit oficial de Javier Aguirre com a tècnic de l'equip (en espera de la final de la Copa Catalunya), l'equip català no ha plantat cara a un Madrid superior malgrat que els jugadors, pensant en la final de la Champions, no hi han posat la cama fort.

Sense Cristiano, que s'ha fet mal a l'escalfament, el Madrid ha posat contra les cordes l'Espanyol amb unes quantes bones ocasions que Kiko Casilla ha aturat. A la segona part, però, Bale ha superat el porter blanc-i-blau. Aguirre ha demanat que obrissin la defensa per buscar l'empat i Morata ho ha aprofitat per fer el segon gol. Pizzi ha fet el darrer gol a la Lliga de l'Espanyol en els darrers minuts, però Morata, a la contra, ha sentenciat. L'Espanyol ha tancat la temporada amb 2 punts dels darrers 24.