MUNDIAL 2014
Esports 17/06/2014

Ghana topa contra la defensa dels Estats Units en un partit emocionant a Natal (2-1)

Dempsey ha marcat el cinquè gol més ràpid de tots els Mundials, als 35 segons de joc

Toni Padilla
Clint Dempsey ha marcat als 35 segons

BarcelonaEls Estats Units han derrotat per 2-1 Ghana en un partit obert a Natal. Amb el suport de 20.000 aficionats a les graderies, l'equip nord-americà ha aconseguit derrotar el seu botxí en els Mundials del 2006 i el 2010. Ghana, amb un joc valent, ha merescut puntuar, però ha estat derrotada per un rival que s'ha sobreposat a dues lesions.

El partit ha començat de la millor manera, amb Clint Dempsey marcant als 35 segons el cinquè gol més ràpid de la història dels Mundials. La selecció dels Estats Units, concentrada, ha estat millor durant els primers minuts, però de mica en mica ha patit problemes, com la lesió d'Altidore. Ghana, amb el jove Atsu elèctric, a poc a poc ha anat fent-se forta, creant alguna ocasió abans del descans.

Els Estats Units, que ha perdut el central Besler per lesió, ha patit de valent a la segona part. Ghana, amb alguns canvis per donar entrada a Kevin-Prince Boateng o Essien, dos veterans suplents, ha empatat al final del partit. Asamoah Gyan ha tocat d'esperó i André Ayew, el fill d'Abedi Pelé, ha empatat. El resultat passava a ser més just, però tot seguit el central suplent Brooks ha fet de cap el 2-1.

Els Estats Units perd Altidore, segurament per tot el Mundial, però a la fi derrota els ghanesos. A més, fa un pas de gegant per passar als vuitens, al mateix grup de Portugal i Alemanya.