PREMIER LEAGUE
Esports 14/09/2013

Eto'o debuta amb el Chelsea en la derrota de l'equip de Mourinho contra l'Everton

L'equip del tècnic català Roberto Martínez s'ha imposat gràcies a un gol de Naismith

Efe
1 min
Eto'o, el dia del seu debut amb el Chelsea

LondresP { margin-bottom: 0.21cm; }

El debut del camerunès Samuel Eto'o en l'atac del Chelsea no va servir perquè els del portuguès José Mourinho fossin capaços de marcar en la seva visita a l'Everton, que es va emportar el duel per 1-0 . Els 'blues' van sucumbir davant un gol de cap de l'escocès Steven Nismith en el primer temps i van perdre el seu primer partit aquesta temporada a la Premier, si bé ja havien cedit dos punts davant el Manchester United l'última jornada.

Una de les atraccions del partit era l'estrena d'Eto'o a les ordres de Mourinho. Eto'o es va mostrar actiu durant tot el duel, si bé va ser incapaç de materialitzar les ocasions de què va disposar. A la mitja hora de joc li va faltar un metre per arribar a una pilota que li hauria permès disparar a porta buida, però un defensa de l'Everton se li va avançar i va evaporar una de les millors ocasions dels 'blues' en el primer temps.

Els 'blues', que no han guanyat un partit des del passat 21 d'agost (2-1 davant l'Aston Villa), semblaven incapaços de superar el dens entramat defensiu que havia situat el tècnic català de l'Everton, Roberto Martínez.

Els de Martínez van demostrar a més que són capaços de plantar cara als equips grans amb un gol en el temps de descompte del primer temps. Va ser una galleda d'aigua freda per als de Mourinho, que tampoc van saber trobar el camí del gol a la segona part.

stats