Fórmula 1
Esports 14/05/2012

Evoluciona favorablement el més greu dels més de 30 ferits a Montmeló

L'incendi registrat al garatge de Williams al Circuit de Catalunya va provocar 32 ferits, el més greu d'ells amb cremades al 15 per cent del cos, i el qual evoluciona favorablement

Efe
1 min
Un mecànic, ferit durant l'incendi al 'box' de Williams

BarcelonaL'incendi registrat diumenge al garatge de Williams al Circuit de Catalunya va provocar 32 ferits, el més greu d'ells amb cremades al 15 per cent del cos, i el qual evoluciona favorablement, segons han informat aquest dilluns fonts sanitàries.

Entre el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i la Creu Roja van atendre 32 persones per cremades i inhalació de fum a causa de l'incendi declarat en una zona del 'pit lane' del circuit.

La Creu Roja va atendre 29 persones i va realitzar set evacuacions hospitalàries a la Vall d'Hebron, la Clínica Teknon, l'Hospital General de Catalunya, l'Hospital de Granollers i l'Hospital de Mollet.

Segons ha informat l'ONG, les 22 persones que no van requerir d'ingrés hospitalari van ser ateses al mateix circuit per inhalació de fum, mentre que els 7 que van ser conduïts a centres hospitalaris patien cremades i altres afectacions causades per l'accident.

De la seva banda, el SEM va desplaçar dos helicòpters i cinc ambulàncies al circuit i va practicar tres trasllats a la Vall d'Hebron, l'Hospital de Granollers i la Clínica Teknon.

El ferit més greu continua aquest dilluns ingressat a l'Hospital de la Vall d'Hebron amb cremades al 15 per cent del cos, però està fora de perill i evoluciona favorablement, han explicat avui a Efe fonts de l'hospital barceloní.

Durant la celebració del Gran Premi d'Espanya de Fórmula 1 es va produir ahir una explosió al garatge de l'equip Williams i, en pocs segons, una fumera va inundar tota la zona del 'pit lane', amb el foc estenent-se als departaments de Force India i Toro Rosso.

stats